Hra
Scenare
Deniky
Forum
Uživatel:   Heslo:
 Obsah fóraDeníkyTorino FC 1906

Torino FC 1906

Manažerské deníky

Torino FC 1906

Příspěvekod 1906 » sob 30. led 2010 17:03:36

1. SEZÓNA:
Takže začínam hrať za Torino FC, môj obľúbený taliansky tím, ktorý má vďaka Petrovi Vašíčkovi (ešte raz díky) konečne nový znak :). Budem sa snažiť skrátiť to oproti Irunu (ale nebojte sa, za Real Union stále hrám!) a nebudem nakupovať z lacných líg. Prvý zápas novej sezóny bude priateľský zápas proti JUVE, takže sa teším :). Najprv trochu poprehadzujem zostavu a ideme na to. A samozrejme aj podávam starších hráčov na trh. Zostava síce na prvý pohľad vyzerá dobre ale v 1. lige to žiadna sláva nebude (ak tam postúpim :)). Kapitánom bude starý dobrý Matteo (Sereni). Turínske derby skončilo 2:2, no museli sme to otáčať z 0:2 :o Zistil som, že moja veľká slabina bude v unavovaní hráčov (a už sa dáko moc rozpisujem :D). Štadión upravujem z 27500 na 30000 :)
Mladý Tommaso Vailatti si pôjde zahrať do Triestiny a práve v tomto severotalianskom prístave budem hrať 1. kolo Serie B. (je to blízko k Chorvátsku - žeby som si odskočil po Mandzukica? :D) Uhrali sme tam 1-1, čo nie je zlé, hlavne keď sme to museli dorovnávať po góle Della Roccu. 2. kolo Coppa Italia sme hrali v Crotone a po prekvapujúcej výhre 1:0 sme sa mohli radovať :D ďalej nás čaká Livorno, čo nie je zlé. V lige sme rozdrvili Empoli 2:0. Asi to bude exhibičná sezóna, lebo okrem Regginy a možno Brescie nemáme čo sa týka kvality konkurenciu :) Juve dostalo v LM 0:3 od Dynama Kyjev. Smola že na domácom trhu nemáme šancu získať kvalitného hráča, možno dáky talent. Po 4 kolách sme prví s 10 bodmi a skóre 6:1. AJAJAJ v 5. kole nám dala po pičke slabá Salernitana... V 3. kole Coppa Italia sa mi podarilo vyradiť prvoligové Livorno po výhre 2:0 a predstavte si, v 4. ma čaká JUVENTUS!! :) to bude nářez... lenže v lige sme 2. za Frosinone, lebo sa nám to nedarí až tak sklízet... Plný dom sme prvýkrát zažili v 10. kole proti Sassuolu a podporu tifosi z Curva Maratona sme pretavili do výhry 3:0. Na európskom trhu sú megahviezdy Thiago Motta a Marco Borriello, lenže ja si radšej kúpim Nosworthya zo Sunderlandu.
Po 11.kolách som 2. za Salernitanou! Nejak málo gólov dávam, hlavne útočníci sú na tom poslabšie. Pred zápasom s Juve nastali v tíme rošády, problém je trochu s formou 1 Lovisa a Vantaggiata, ktorí sú pre tím dôležití. Prišlo len 15000 divákov, lebo som "mierne" zdvihol vstupné :D Do 62. minúty gól nepadol, no po zranení Belingheriho, ktorý bol nahradený Lovisom padli v rozpätí 5 minút 3 góly a dali ich Leon, Bianchi a Di Michele...ÁNO VYHRALI SME 3:0 NAD JUVE!!! oslavujme zapime! :) Vo štvrťfinále nás čaká AC Milano. Lenže v lige sme proti Lecce (aj) kvôli únave moc vody nenamútili a prehrali doma 1:2 :/ ALE DO P*** aj v Padove sme prehrali.. už sme ako skutočné Torino..:/ Vantaggiato a Loviso sa parádne zlepšili ale majú formu 1! Špička ligy je prekvapivo natlačená, od 1. do 10. miesta 5 bodov :D
Megazápas na Stadio Matusa, čiže na ihrisku 2. Frosinone našťastie vyhrávame a to nás posúva na 1. miesto, za nami trojica Brescia, Reggina a Frosinone s 29 bodmi. Práve s Regginou hráme doma 18. kolo ale iba sme remizovali. Začínam mať dosť veľký problém s obranou (všetkých som predal :)) V 20. kole nám bývalý hráč Torina Bjelanovic pripravil blamáž na ihrisku Vicenzy (prehrali sme 0:1)...aa sme 4. :/ KURVA SERENI SA ZRANIL :///// je to na tebe Alex :), s Bresciou nemôžme zaváhať.. dobre výhra 1:0 ale po polovici sme 3., 1 bod za vedúcim Grossetom, stabilná špička sa stále nevytvorila.Na trhu je holý kokot, takže kupujem obrancu Fabiana Santacroceho za predraženú sumu 5800000. Rozhodol som sa, že idem písať len každých 5 zápasov, lebo už sa zase rozpisujem jak Karel Čapek :). Prvé 4 zápasy jari neboli zlé, hoci vonku som dosiahol len 2 remízy. Útočník Rachid Arma strelil hneď pri svojom debute v Empoli gól na 1:1 :) Po 30. kole sa nám síce podarilo roztrieskať Salernitanu 4:1 ale hneď nato sme pustili perie v Grossete (ktoré už našťastie nie je prvé), viac ma však mrzí domáca remíza s Ascoli. Špička ligy sa ešte neustálila, je to vyrovnané jak prase. No ale teraz spravím výnimku, pretože po sérii 4 víťazstiev 1:0, pričom hlavne 3 body zo silného Sassuola sú výborné, nasleduje zápas proti AC Miláno.
Som kokot lebo som nechal unaviť kľúčových hráčov! Napriek tomu už v 15. minúte strieľa gól Tommasso Vailatti, ktorý ináč nie je ani v základe :) No a keď v 56. minúte zvyšuje na 2:0 Di Michele, začínam sa tešiť z postupu do semifinále! Tam ma čaká Fiorentina, druhé semifinále bude v podaní Regginy a Bari. V 35. kole sme vyhrali 2:1 na ihrisku silného Lecce dvoma gólmi Vantaggiata. Po 37. kole mám už celkom dobrý náskok pred 2. Regginou a na rade je semifinále Coppa Italia. Fiorentina je v semifinále Pohára UEFA, takže by mala byť vyšťavená jak gule po dobrej honičke, ale prekvapujúco sú aj tridsiatnici v dobrej kondícii. Vedenia sa ujímame zo štandardky po faule Nataliho (nášho bývalého hráča) gólom Di Micheleho. Do konca zápasu gól nepadá, SME VO FINÁLE!! zapime to :) (až po víťazstve vo finále!), kde sa stretneme s kolegami z Regginy.. žeby európsky pohár?? Ku koncu ligy sa mi už tak nedarilo, aj tie 2 výhry nad Frosinone a Vicenzou som musel otáčať a v Ancone sa mi dokonca zadarila prehra 0:2. Seriu B sme vyhrali s náskokom 5 bodov pred Bresciou, do Serie A ide s nami aj Reggina. S nimi hráme finále Coppa Italia. Sú síce vyšťavení jak pikao, ale my na tom nie sme o moc lepšie, dokonca sa zranil Di Michele a musí ho zastúpiť Vantaggiato vo forme 1. Do zápasu vstupujeme s neutrálnou taktikou a predstavte si, striedajúci RACHID ARMA strieľa vo svojom 3. zápase za náš tím 2. gól! Vyhrali sme 1:0 a teraz už fakt môžme zapíjať vydarenú sezónu.

TABUĽKA:
1. Torino 78 40:19.. málo gólov dávame
2. Brescia 73 59:38
3. Reggina 73 43:28

4. Crotone 71 48:34.. prekvapenie sezóny
...
7. Lecce 64 49:41
...
13. Empoli 56 50:41
...
20. Padova 45 37:48
21. Piacenza 44 24:37
22. Mantova 33 22:51

ZOSTAVA: (aj tak som ju furt menil)
B Matteo Sereni 34r 43/43
O Fabiano Santacroce 23r 43/43
O Angelo Ogbonna 21r 41/41 (ale mal formu 3 ináč Francesco Pratali 30r 42/41)
O Marco Pisano 28r 43/40
O Nyon Nosworthy 28r 42/44
Z Aimo Diana 31r 42/42
Z Jurgen Saumel 25r 42/42
Z Massimo Loviso 25r 42/42
Z Paolo Zanetti 27r 41/42
U Rolando Bianchi 26r 43/45
U David Di Michele 34r 42/43

HRÁČI V TOP 3:
Brankár: 1. M. Sereni - 0,46
1906

Re: Torino FC 1906

Příspěvekod 1906 » sob 30. led 2010 17:13:00

2. SEZÓNA:
Z ponúk na prestup bolo najlepšie asi 17. v Serii A Cagliari (ja by som s takým tímom uhral UEFU), lenže ja ostávam v Turíne s tým, že hrám Európsku ligu, takže to bude riadne rošambo. Už sa teším na trh, kde hádam bude dáky Davide Santon alebo Mario Balotelli :) Pokúsim sa vypredať posledných starcov a nahrádzať ich mladíkmi. Začíname remízou 0:0 s hamšíkovcami, ale v 2. kole vymietlo náš štadión Inter Miláno 0:2. Prvý gól v Serii A strelil Rolando Bianchi a bol dosť cenný, lebo znamenal výhru v Udinese. Nabitý program pokračoval zápasom s Fialkami, ktorý sme vyhrali vďaka umnému striedaniu Vantaggiata za Di Micheleho, ktorý aj rozhodol. 5. kolo sme hrali v slabom Livorne, no už po prvom polčase bolo 0:2 :/ Čo sa týka trhu, je to dosť o hubu, lebo je tam síce Arnautovič, ale my útočníkov nepotrebujeme, tak kupujeme záložníkov Mesta a K.Asamoaha. Dokonca sa našiel kupec pre Aima Dianu. Nasleduje 1. kolo Európskej ligy - Torino vs. Aston Villa :)) Doma začíname opatrne a nakoniec opatrne vyhrávame 1:0 gólom Dianu :) Po domácej výhre nad Laziom ideme do Birminghamu po postup :) V 37. minúte však Cuellar zmazal našu výhru 1:0 a po 90. minútach sa ide do predĺženia. Posielam do hry čerstvý útok Vantaggiato - Di Michele, no v 113. minúte dáva gól Steve Sidwell, ktorý za nás nehrá :(( a sme v pičke :// Aston Villa dostala do skupiny Gent a Temešvár, ktorých by som v pohode porazil :/ Po tejto blamáži sme však povymetali štadión Atleti Azurri v Bergame a odviezli z neho cennú výhru 1:0. Síce sme "prekvapujúco" vypadli z Coppa Italia na ihrisku Lazia, ale v 10. kole sa môže celý Turín tešiť na DERBY!!! V ňom sa ujíma vedenia GRANATA gólom Bianchiho v 59. minúte, z ktorého sa stal spoľahlivý strelec. No a v 87. minúte to zaklincoval striedajúci veterán Di Michele, vyhrali sme teda 2:0 a Curva Maratona sa môže ponoriť do veľkolepých osláv!! Dokonca sa chystá príchod dvoch mladých a kvalitných hráčov - Alessio Cerci (AS Roma) a Paolo De Ceglie (Juve). Po 10 kolách sme na krásnom 2. mieste. Len neviem ako je kurva možné že so silnými vyhrávame a so slabým Chievom sme prehrali 0:1. Lenže aj u nás sa potvrdilo - prišiel na psa mráz. Najprv sme prehrali DOMA so slabučkou Bresciou a potom aj s CFC Genoa sme doma až ku koncu zápasu za zúfalého tlaku dorovnali na 1:1. Jeseň sme zakončili peknou výhrou 2:0 nad AS Roma a sme na peknom 6. mieste, máme najlepšieho brankára a v TOP 5 známok 2 hráčov :) Horšie je to so strieľaním gólov, dali sme ich len 12 pričom taký Inter ich nasádzal 30! Dva body za nami sa nachádza ďalšie prekvapenie Brescia. Na trhu je síce 21 ročný Arnautovic, ale my potrebujeme skôr niekoho do obrany alebo zálohy. Nakoniec som neodolal a kúpil som ho :P AJAJAJ som sa dojebaaal.. teraz je na európskom trhu 20 ročný záložník 43/45... Po príchode Arnautovica sa však o niečo zlepšila naša produktivita, v 24. kole sme porazili Livorno 3:1, aj keď tie 3 gólystrelil Bianchi, ktorý útočí na korunu kráľa strelcov (dokonca). Lenže vonku vždy dostaneme :/Druhé turínske derby skončilo remízou 0:0, ešte pred ním sa nám podarilo vyrobiť domácu remízu so slabou Regginou. Po 30. kole sa stále držíme na 6. mieste, za nami je Fiorentina a po nej s väčším odstupom Genoa. Prestalo sa nám dariť, vonku dostávame už aj v Brescii 0:2 a ešte aj s Milánom sme doma prehrali :/ pritom tím sa neustále zlepšuje... Ešte sa nám podarilo vyhrať 3:2 nad Palermom a remizovať na Stadio Olimpico s AS Roma, no aj tak sme skončili na 7. mieste a prachy už nemáme ani na Molinara :/ Nepodarilo sa mi ani predať moc hráčov, asi ich len uvoľním a mám ich v p... Titul získalo Juve, ktoré strelilo 55 gólov, ja úbohých 27, z toho 12 Rolando Bianchi. Na MS vypadli Taliani už v skupine a finále bolo Švédsko-Brazília - ako za starých dobrých čias...

TABUĽKA:
1. Juventus 80 55:28
2. Inter Milano 74 56:30
3. AC Milano 69 38:31
4. Fiorentina 62 45:30

5. Sampdoria 61 44:28
6. AS Roma 61 52:39

7. Torino 56 27:23
8. CFC Genoa 54 39:35
...
14. SS Lazio 47 39:39
15. Brescia 47 25:40
...
17. Udinese 43 30:37
18. Reggina 39 28:49
19. Chievo 32 25:53
20. Catania 31 23:48

ZOSTAVA:
B Matteo Sereni 35r 43/43
O Angelo Ogbonna 22r 42/42
O Paolo De Ceglie 24r 45/43
O Fabiano Santacroce 24r 43/43
O Nyon Nosworthy 29r 42/44
Z Giandomenico Mesto 28r 44/43
Z Alessio Cerci 23r 43/44
Z Fabian Delph 20r 43/45
Z Kwadwo Asamoah 22r 44/41
U Marko Arnautovic 21r 46/44
U Rolando Bianchi 27r 43/45

HRÁČI V TOP 3:
Brankár: 1. M. Sereni - 0,6
1906

Příspěvekod fresh111 » sob 30. led 2010 18:26:03

Fiorentina je v semifinále Pohára UEFA, takže by mala byť vyšťavená jak gule po dobrej honičke :D :D :D to je moc :D :D
fresh111

Oblíbený klub: SFC Opava

Příspěvekod Pecinho » ned 31. led 2010 13:09:48

Nazdar spominal si ze mas u Torina FC uz ten novy znak a prosim ta odkial ho mas ja ho v hre nemam a chce by som ho tam mat je to moj naj kub za odpoved dakujem
Pecinho

Příspěvekod 1906 » ned 31. led 2010 19:17:05

odkaz na subor s novym znakom je v teme Aktualizace - Patch verzia 4 ci jak sa to vola... a som rad ze aspon niekto fandi Torinu, pre mna je to tiez naj klub a robil som aj stranky http://actorino.wz.cz ale uz dost dlho sa neaktualizuju :oops:
1906

Příspěvekod 1906 » ned 07. bře 2010 18:05:49

3. SEZÓNA:
Ponuky na prestup boli zaujímavé - AS Roma s Európskou ligou a Fiorentina s LM. Ja však ostávam v Turíne s tým, že hrám zase EL (Juventus vyhral LM tak sa to posúva). Tentoraz by som chcel viac ako lanské 1.kolo (Aston Villa, ktorá ma vtedy vyradila skončila vo finále). Hádam sa mi podarí bojovať o LM, poprípade o titul :D ale fakt s týmto tímom je titul hrateľný ak príde nejaká hviezda ku Arnautovicovi. Tak som hodil na trh zopár nepotrebných hráčov a začíname doma s Parmou. Nováčikmi sú Modena(?) a Crotone(WTF?!?), ktoré doplní Bologna. Začíname výhrou 3:0 a sme na čele Serie A :) lenže sa zranil Arnautovic :/ Po 4 kolách, ktoré priniesli napríklad aj domácu prehru s Fiorentinou prišlo DERBY. Konečne to bol derbyzápas ako remeň! Vedenia sa ujalo Juve gólom Amauriho z penalty, do 59. minúte však bolo už 1:2 zásluhou Bianchiho a Arnautovica. Amauri síce svojím druhým gólom vyrovnal, no remíza "na ihrisku Juventusu" vždy poteší. (tak či tak máme spoločný štadión :)) V EL sme dostali Zrinskij Mostar. Už v prvom zápase v Bosne vyhrávame 1:0 a o postup sahádam už nemusíme báť. Nad unavený veľkoklubom AC Miláno sme vyhrali 4:1 :) Po hetriku Bianchiho a výhre 3:0 sme v skupinách EL, kde sa pokúsime o postup v konkurencii Helsínk, Dortmundu, Utrechtu a Liverpoolu :) čo nie je nereálne. Znervózňuje ma že mám v tíme 28 hráčov a neviem sa ich zbaviť :/ Trochu sa to pojebalo, lebo sme doma len remizovali s Livornom 0:0, prehrali v Dortmunde 0:1 a síce vyradili CFC Genoa z Coppa Italia, lenže sa zranil Arnautovič na 4 zápasy, kurva.. keby aspoň Vantaggiato nemal formu 1... piče nevyzerá to dobre :// Našťastie sme v EL porazili Utrecht, hoci len 1:0. Kurva.. proti Genoe bolo 2:0 a skončilo 2:2 :/ DO PIČI S HELSINKAMI PREHRAŤ TO ČO JE?!? No super a sme 12., ideme hrať s Liverpoolom :) Zaplnený štadión vidí len remízu 0:0, takže s Európou sa pomaly lúčim... vlastne už som sa aj rozlúčil lebo DO PIČE O SKÓRE POD HELSINKAMI KURVA NIEŽE BY SOM BRÁNIL JA TAM ÚTOČÍM JAK KOKOT!!! Do konca jesene sa už nič svetaborné nedeje, akurát sa mi v lige začalo celkom dariť a postúpil som na 7. miesto, vyhral som napríklad v Udinese. No a v Coppa Italia sme tiež postúpili po výhre v Sassuole.
Do jarnej časti nás posilní obranca Forlín z Espanyolu Barcelona, no ani on nedokázal zabrániť prehre 0:1 v Parme gólom "nášho" Dzemailiho. Asi ma jebne lebo ja ako k***t kupujem predraženého 24-ročného Forlína a teraz je na trhu 20-ročný Davide Santon! V 22. kole vyhrávame nad Crotone 5:1 aj vďaka hetriku Bianchiho. A predstavte si že zo štadióna Fiorentiny berieme tiež 3 body! Aj napriek červenej karte Bianchiho, pričom idem predať Vantaggiata :D Gólom náhradníka Berettu vo forme 1 vyhrávam nad Juve 1:0 :P Pred 27. kolom sa držíme na 3. mieste o skóre pred AC Milanom a CFC Genoa, pričom Inter a o skóre vedúca Fiorentina sú pred nami o 3 body. Navyše idem mať za chvíľu Santona :) No do P.I.Č.E teraz to na trhu vyzerá riadne: Santon, Mexes, Marchisio, Chygrynskyi... Reku poraďte koho nakúpiť :D .. keby som kúpil Chygrynského a Marchisia tak záloha a obrana sú za 15 miliónov zahojené, lenže ja dám prednosť mladému Santonovi.. No v lige som po viacerých zaváhaniach až 5. s náskokom pred Neapolom, čo nie je dobré keďže chcem LM (hlavne pre prachy na posily). Streleckú formu chytili Arnautovic a Bianchi, kto by to o nich povedal že dajú 24 gólov v 30 zápasoch. Vo štvrťfinále NP sme vyradili Parmu po výhre 2:1 a góly dali práve títo útočníci. No pekne, teraz keď ide o veľa majú všetci formu 1 :/ Bianchi zaznamenal ďalší hetrik proti Modene a vyzerá, že sa bude usilovať o 20 gólov. Kurva ale to uť FAKT VŠETCI musia mať formu 1?! Veď ju má celá obrana :// AS Roma práve predalo Mexesa a vypomstilo sa im to, lebo s nami prehrali v semifinále NP 0:2 :D Vo finále sa stretneme s Chievom. Smola že sme trochu dodrbali domáci zápas s Udinese lebo teraz sme 4. len o skóre a hráme vonku s AS Roma. Do obrany už dorazil Santon. Uhrali sme remízu 1:1 a Miláno prehralo v Palerme, takže by sme mali mať 1-bodový náskok. Môžem rozflákať ešte 10 000 000 ale neviem či si ich nenechám na budúcu sezónu. Po výhre 3:0 nad Bresciou sme o skóre 3. nad Interom! Lenže nám vypadol zo zostavy Arnautovic a prehrali sme 1:3 v Bologni. Aj tak sme 3. a ako vyhráme posledné kolo nad Interom a Genoa s Fiorentinou prehrajú, máme scudetto!! (samozrejme bez Arnautovica). Ale Genoa ťažko prehrá doma s Bresciou :/ Inter sme síce porazili ale končíme 3., čo je aj tak úspech. Bez trofeje však neostaneme, lebo sme získali Coppa Italia po výhre 1:0 nad Chievom. Inter vyhral LM, čiže aj keby sme boli 5. tak nás milióny od Platiniho neobídu :))

TABUĽKA:
1. CFC Genoa 66 45:32
2. Fiorentina 65 48:30

3. Torino 63 46:26
4. Inter M. 63 46:27 ..
rozdiel v skóre o 1 gól :D
5. AC Milan 63 43:30 .. je to tesné
6. Juventus 57 44:37
7. Livorno 57 37:36 .. luck storočia, káder majú ako ja v 1. sezóne
...
10. AS Roma 54 38:34
...
17. Udinese 40 33:43
18. Modena 34 21:51
19. Crotone 33 30:62
20. Brescia 32 26:52

ZOSTAVA:
B Matteo Sereni 36r 43/43
O Davide Santon 20r 48/43
O Felipe 27r 44/44
O Paolo De Ceglie 25r 46/44
O Juan Daniel Forlín 23r 46/44
Z Thiago Motta 29r 45/45
Z Giandomenico Mesto 29r 44/43
Z Alessio Cerci 24r 43/44
Z Fabian Delph 21r 43/46
U Marko Arnautovic 22r 46/46
U Rolando Bianchi 28r 43/45

HRÁČI V TOP 3:
Brankár: 1. M. Sereni - 0,68 (a 24. A. Calderoni - 1,71 :D)
Strelec: 1. R. Bianchi - 19 gólov
1906

Příspěvekod 1906 » čtv 03. čer 2010 22:05:40

V odborných kruhoch je o mňa celkom aj záujem, keďže ma chce AC Miláno a Manchester United :D ale ja ostanem pekne sušiť v Turíne :) Matteo Sereni je síce miestna legenda ale keďže má 37 rokov tak radšej privádzam talentovaného 19-ročného gólmana Assettu z Interu (drahý je jak piča) a posielam Gomisa späť do Senegalu :D Ináč bude treba posilniť zálohu lebo to tam vyzerá dosť děsne...:/ Po 2 zápasoch som prvý, lebo sme urvali 3 body z Cagliari aj doma s Neapolom, ktorý sme rozbili 3:0. Strašne silné Rabotnički Skopje sme v 3. predkole LM nekompromisne nakopali a ani základná skupina nie je ťažká, no v lige sa nám nedarí. Turínska premiéra na trávnikoch LM skončila prehrou na Villarreale. No a hneď na to prišiel výbuch pred plným domácim štadiónom, o ktorý sa postarala Sampdoria :/ (mám stále plno). Črtajúca sa blamáž v LM sa približuje po remíze doma s CSKA Moskva (piči). Do tretice sme to tiež dojebali, hoci Manchestru City sme vzdorovali do 88. minúty, keď Adebayor zajebal víťazný gól :(( Horšie ako my si v LM počína už len Mladá Boleslav :/ Ale dôležité je že pomaly zbieram prachy na veľkú posilu zálohy S. Irelanda. 8. kolo prinieslo ďalšie turínske derby, ktoré však končí zmierlivou plichtou. V 3. kole Coppa Italia porážame Salernitanu 2:0. Nádej na postup v LM uchováva divoký zápas na Lužnikách, ktorý končí 2:2, no teraz si už zaváhanie nemôžme dovoliť. 5. kolo skupín vyhrávam nad Villarrealom 1:0 a jediné čo ma teraz posunie ďalej je moja výhra nad Man. City a remíza Villarrealu s CSKA... hm, stále je možné, že skončím 4. :) Ale zato milióniky sa mi pekne zbierajú, takže privediem aj kvalitného útočníka. Len som to mierne nedomyslel a preto predávam oporu zálohy pred dôležitým zápasom LM :/ ALE FAJNE už je tu Ireland :)) Lenže Villarreal si to doma postrážil a ja teraz musím už len remizovať, nech postúpim aspoň do tej UEFY... ALE SA MI TO NEPODARILO...KURVA, TAKÁTO MARHA ... a to sme viedli a mali defenzívnu taktiku!!! mrdať celé CSM.... pičiiiii toto nie, zase jar bez Európy :((((// No nič to, chlapci sa oklepali (vyklepali) a porazili v lige AS Roma 3:0.. Fakt smůla že príchod Carrenu posadil najlepšieho strelca Bianchiho na lavičku, ale tak aj útok treba vylepšovať.. no a Beretta chvíľu zahrá v Atalante. V 4. kole Coppa Italia posielame domov Lazio po výprasku 3:0. AS Roma na tom tiež po 16 kolách nie je najlepšie,zatiaľ majú len 1 výhru!! a sú 18. Po polovici sezóny sme na 4. mieste a 5 bodov od prvej Sampdorie. Druhú polovicu sezóny začínam dosť na hovno a ešte k tomu sa mi vydrbú 3 obrancovia základu :/ Napriek tomu vyhrávame na Laziu gólom Arnautovica, ktorému zmena parťáka v útoku očividne pomohla. Po 24. kole máme prví 3 rovnako bodov! (Inter, Juve a Torino), pričom ani rozdiel v skóre nie je nijak priepastný. Aj na výsledkoch vidno, že kvalita tímu sa rapídne zvyšuje. No šesťbodový zápas na ihrisku Sampdorie sme napriek tomu nezvládli... MARHA AKO MOŽME KURVA PREHRAŤ S LIVORNOM !!! DOMA !!!! takáto marha, zbytočné komplikácie na ceste za scudettom... NÁDHERA :))) Náš najstarší hráč Thiago Motta zabezpečuje svojim gólom víťazstvo v turínskom derby!! pekne ale toto nám titul ešte nezaistí... Vo štvrťfinále NP som vyradil aj Bresciu a priblížil sa k zisku ďalšej trofeje. No v lige som po 3 zápasoch bez výhry zase o trocha poklesol, piči. V semifinále NP sa vedenia ujalo Empoli, no s božou pomocou sme vyrovnali v 84. minúte a potom v 116. Enrique Carreno zaistil náš postup do finále, kde sa stretneme s US Lecce, ktorý prekvapujúco vyradil AS Roma. Len neviem čo teraz idem na San Sire robiť s takým unaveným tímom :S Keďže sme tam dostali 0:2, na titul môžem zabudnúť :// Naše výkony sú ku koncu sezóny rozpačité a často chýbajú dôležití hráči, prípadne majô všetci formu 1 :// Zdecimovaní prehrávame posledný ligový zápas v Parme a končíme iba 4. No ešte nás čaká finále NP! Skúšam megazostavičku 4-3-3 s 3 hráčmi mimo formy a symbolicky gólom Carrena, jediného hráča, ktorý za dačo v poslednej dobe stál, vyhrávam Coppa Italia.

TABUĽKA:
1. Inter Milano 71 57:26
2. Sampdoria 70 43:31
3. Juventus 69 43:24
... marhy, ešte nado mňa sa dostali
4. Torino 66 40:19
5. Fiorentina 64 45:36
6. US Palermo 60 43:35

...
10. AS Livorno 51 29:40... neskutoční luckeri
11. AC Milano 50 34:41
...
13. SS Lazio 46 36:36... ja by som s ich kádrom mal také scudetto ako nik!
...
17. AS Roma 42 31:42.... tesnotka :) ale aj tak blamáž roka
18. Atalanta 40 30:45
19. AC Chievo 38 25:44
20. Reggina 28 21:52

ZOSTAVA:
B Cosimo Assetta 19r 45/45
O Davide Santon 21r 48/45... čo za talenty to mám ;)
O Juan Daniel Forlín 24r 46/44
O Angelo Ogbonna 24r 42/46
O Paolo De Ceglie 26r 46/44
Z Fabian Delph 22r 44/47
Z Thiago Motta 30r 45/45
Z Mauricio Isla 24r 45/44
Z Stephen Ireland 26r 47/46
U Marko Arnautovic 23r 46/47
U Enrique Carreno 23r 47/45

HRÁČI V TOP 3:
Brankári: 1. C. Asetta - 0,47, 2. M. Sereni - 0,53
1906