Dobrý den, tento týden mi došel nový monitor BenQ G2222HDL s rozlišením 1920*1080, grafickou kartu značky ATI. Může někdo poradit jak nazměnu poměru stran ze širokoúhlého na něco vhodnějšího pro CSM? Obraz mám totiž roztáhlý do stran.
Mě by stačila možnost dát hru do okna, mám notebook s 17" LCD a rozlišením 1440x900 a je to rozmazaný. Jinak CSM hraju od verze 2001, tenkráte ovšem s 19" CRT s 1024x768
já mám stejný problem,mám Windows 7 a ve hře mám třeba rozmazaná jmena hráčů,at dám hru do normálního,minimalizovaného nebo maximalizovaného okna pokaždé se hra i celý PC přepne na 256 barev a musim PC restartovac nevíte co mám dělat?
budu si také pořizovat 22" širokouhlé LCD a nechci mít potom tak nechutný obraz...můžemi někdo říct, když už si dali vývojáři tolik práce s tímto managerem, tak proč nedodělají tuto možnost: banalitu, jako hrát hru v okně???
mimochodem, teď mám ještě CRT 19" a obraz při spuštění této hry, mám sice ostrý, ale zase nepříjemně bliká(zřejmě kolem 60Hz - přitom mám CRT nastavený na 100Hz) - nechápu...
oooooooooooo, vaše malicherné problémy. jaaaj, nemám hru v okneeee! čo teraz!! jaaaaj!. a čo majú povedať tí šťastlivci čo im hra vôbec nejde spustiť? ešte stále si myslíte, že zrovna váš problém je taký dôležitý?
a zdraví mých očí se ti zdá malicherný???!...spustit hru, ale mít humus obraz co tahá oči, nebo bliká u CRT, je dost velký problém...by mě zajímali ty tvé jiné velké problémy, když tohle je ti malicherný OMG
ololo píše:a zdraví mých očí se ti zdá malicherný???!...spustit hru, ale mít humus obraz co tahá oči, nebo bliká u CRT, je dost velký problém...by mě zajímali ty tvé jiné velké problémy, když tohle je ti malicherný OMG
tak csm má brutálne veľké nároky na grafiku. to uznávam. prepáč, že som sa nepozrel na tvoj problém z tejto stránky. ospravedlňujem sa ti. prepáč. ale aktuálne ti veru neviem pomôct s tvojím problémom. ak niečo zistím, určite sa ti ozvem.